maanantai 30. toukokuuta 2011

Esittelyssä CityDeal

CityDeal kuuluu amerikkalaiseen Groupon-konserniin, joka viime vuonna rantautui myös Suomeen. Yritys toimii jo 44 eri maassa ja on saavuttanut suursuosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Suomessa CityDeal kaupungit ovat tällä hetkellä: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kaarina, Kajaani, Kerava, Kirkkonummi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Nokia, Nurmijärvi, Oulu, Pori, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Tampere, Turku, Tuusula, Vaasa, Vantaa ja Ylöjärvi.

  
CityDeal tarjoaa joka päivä vähintään yhden uuden diilin Suomen suurimmissa kaupungeissa. Diilit löytyvät heidän nettisivuiltaan tai tiedon niistä voit tilata omaan sähköpostiisi. Alennus on yleensä vähintään 50%. Päivittäin vaihtelevat diilit ovat usein ravintoloihin, vapaa-aikaan, hyvinvointiin, kauneuteen tai urheiluun liittyviä. Diilien toteutuminen edellyttää, että tietty määrä ihmisiä ostaa diilin. Jos raja ei tule täyteen, diili ei toteudu. Tämä kannustaa ihmisiä, jotka haluavat diilin, ehdottamaan sitä myös kavereilleen esim. sähköpostitse tai Facebookin kautta. Mikäli kaverisi ostaa diilin suosittelusi perusteella, saat omalle CityDeal tilillesi 6 euroa krediittiä. Krediitit voit käyttää ostaessasi diilejä. Lahjakortin saat sähköpostiisi kun diilin myyntiaika on päättynyt eli yleensä vuorokauden vaihtuessa. Mikäli asiakas tulee katumapäälle diilin oston jälkeen, hänellä on 14 vuorokautta aikaa perua kauppa ja saada rahansa 
takaisin.

Itse olen huomannut sen, että jos diili on hyvin suosittu niin voi olla vaikeaa saada varattua aikaa ostamaansa palveluun. Esim. Kauneuskeskus Dahlian ja Ravintola Helmen lahjakortteja myytiin lähes 1000 kappaletta. Dahliaan varasin ajan heti seuraavana päivänä kun olin saanut lahjakortin enkä meinannut päästä sinne puhelimitse läpi. Ajan sain muutaman viikon päähän soitostani. Ravintola Helmeen soitin pari päivää diilin umpeuduttua. Lähiviikonlopuille ei enää saanut tehtyä pöytävarausta.


Esim. tänään CityDeal tarjoaa Helsingissä 60 minuutin urheilu- tai kuumakivihieronnan Mayor´s Gymillä hintaan 20 euroa (arvo jopa 79 euroa). Harmi, että meiltä Ruoholahteen on niin pitkä matka. Muuten olisin ehdottomasti tarttunut tarjoukseen ja käynyt rentoutumassa edullisessa kuumakivihieronnassa!

CityDealin kautta olen ostanut mm. nämä lahjakortit:
- Kauluspaidan teetätys Pinstripesilla
- Crocsin lahjakortti
- Kampaamolahjakortti Stylexpressille
- Lapsikuvaus Taidekuvaus.comiin
- Ikkunanpesu Sanny -palveluilta
- Kampaamolahjakortti Dahliaan
- Autonpesut Shellille
- Ravintolalahjakortti Helkan Keittiöön
- Ravintolalahjakortti Helmeen
- Ravintolalahjakortti Mummolaan
- Kynsien geelaus Tmi Virve Suomiselle

Osan lahjakorteista olen jo käyttänyt, osaa taas en. Tulen kommentoimaan blogissani ainakin Pinstripesia, Taidekuvausta, Kauneuskeskus Dahliaa, Ravintola Helmeä, Ravintola Mummolaa sekä Virve Suomisen tekemiä geelikynsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti