sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Helkan Keittiö

Ostin viime viikolla CityDealin lahjakortin Helkan keittiöön. Kolmen ruokalajin menu kahdelle 35 euroa (ale -50%). Diilejä myytiin vain vähän reilu 100kpl, joten pöydän sai varattua helposti heti saman viikon perjantai-illalle.

Ravintola on kauniisti sisustettu suomalaista muotoilua kunnioittaen ja siellä oli hyvin rauhallista. Tästä johtuen palvelu oli nopeaa ja jouhevaa. Myös ruokalistalta huomaa suomalaisuuden ja kotimaiset raaka-aineet.
Kahdesta menu-vaihtoehdosta minä valitsin Menu Meren:
Savustettua ahvenanmaalaista karitsan paahtopaistia ja karviaishilloketta

Paahdettualohta, juures-perunapyreetä ja tillivaahtoa

Tyrni-porkkanasorbettia ja marjoja

Ja mieheni Menu Metsän:
Lämmintä sieni-perunasalaattia

Pitkään haudutettua villisian niskaa, tervakastiketta ja pekoni-perunakakkua

Luomuleipäjuustoa ja lakkaa

Ruokajuomaksi nautimme pullollisen valkoviiniä (KALIS CHARDONNAY GRILLO ORGANIC, 31 euroa)

Molemmat olimme oikein tyytyväisiä ruokiimme sekä ravintolan palveluun. Erityiskiitoksen ansaitsee riittävä suolan käyttö. Villisika oli positiivinen yllätys! Jälkiruuat vaihdoimme päittäin, sillä itselleni ei maistunut porkkanan makuinen "jäätelö" ja mieheni ei taas välittänyt hampaissa narisevasta leipäjuustosta. Vaihtarin jälkeen olimme molemmat tyytyväisiä. En olisi kuitenkaan maksanut kummastakaan jälkiruoka-annoksesta lähes seitsemää euroa. Jos olisin saanut valita jälkiruuan menun ulkopuolelta olisin ehdottomasti päätynyt mansikkauunijäätelöön. Myös viini maistui hyvin, ei mitään erityistä, muttei tarvinnut lasiinkaan sylkeä.

Mikäli jatkossakin tulee Helkan Keittiöltä samanlaisia diilejä, olen ehdottomasti kiinnostunut! Voin siis suositella. :)

Ensi viikolla testissä ripsienpidennys Beauty Studio Minnassa, perheillallinen ravintola Mummolassa ja lapsikuvaus Taidekuvaus.com:ssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti