tiistai 31. toukokuuta 2011

Beauty Studio Minna – Ripsienpidennys

Beauty Studio Minna on parturi-kampaaja/kosmetologi/lähihoitaja Minna Husun emännöimä kauneushoitola-parturikampaamo Vantaan Rekolassa, josta tarjoaa mm. nämä palvelut

- pigmentoinnit
- kestoripset, ripsipidennykset, ripsipermanentit
- rakennekynnet
- juonteiden/ryppyjen täyttö ruiskutukset
- karvanpoistot, lävistykset
- hoitokotikäynnit ja naistenillat
- koulutukset (ripsipidennys, rakennekynnet, pigmentointi ym)


Minnan ripsipidennysasiakkaaksi päädyin CityDealin kautta. Heillä oli viime viikolla tarjous; 30 euron lahjakortti kauneushoitoihin 10 eurolla. Se ei kuitenkaan koskenut ripsipidennyksiä, mutta tarjouksen kautta päädyin heidän nettisivuilleen ja huomasin ripsipidennyksen maksavan vain 70 euroa ja huollon 30 euroa.

Koska olen kyseisen palvelun suhteen erittäin tarkka, soitin Minnalle ja juttelin hänen kanssaan pitkän tovin puhelimessa. Vakuutuin hänen ammattitaidostaan ja varasin ajan.

Heti saavuttuani hoitolaan tunsin itseni tervetulleeksi. Minna kyseli toiveeni ripsien suhteen ja ryhtyi töihin. Ripsien laitto kesti noin tunnin ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Noin kuukauden päästä voin kommentoida tarkemmin miten ripset kestivät. 


HUOM! Luethan kommenttini, miten ripsien kanssa kävi...








 


5 kommenttia:

  1. Hei!
    Jäin kaipaamaan mielipidettäsi ripsipidennyksestä muutamien viikkojen kuluttua. Menisitkö/menitkö uudestaan samaan paikkaan huoltamaan ripset? Itsekin mietin kyseistä paikkaa. :)

    VastaaPoista
  2. Hei,

    kommentointi tosiaan unohtui. Olen pahoillani siitä.

    Huonostihan niiden ripsien kanssa kävi. :( Jouduin heti seuraavana päivänä käymään liikkeessä uudelleen laitattamassa ripsiä lisää sisä- ja ulkonurkkiin. Kahden-kolmen viikon kuluttua ripset alkoivat liimautua toisiinsa ja olivat todella rumat. Menin huollattamaan ripset toiseen liikkeeseen ja tekijä oli kauhistunut ripsieni kunnosta. Kaikki aiemmin laitetut ja yhteen liimautuneet ripset oli poistettava ja laitettava uudet ripset niihin omiin ripsiin joita oli jäljellä. Valitettavasti en voi suositella ripsienpidennystä Beauty Studio Minnassa.

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Missä kävit sitten loppujen lopuksi huollattamassa ripset? Ripset oli siis ihan klimpissä? Ja menikö Minnalla siis uusien ripsien laitossa vain tunti??

    VastaaPoista
  4. Tartuin samaan tarjoukseen vuonna 2011 ja kävin Beauty Studio Minnassa. Normaalisti kun minulle oli laitettu kokonaan uudet ripsenpidennykset toisaalla, niiden laitto kesti reilu pari tuntia, Minnalla 40 minuuttia. Huomasin heti, että ripsiä on tosi vähän, mutta nopeasti katsottuna näytti ihan näteiltä, enkä kehdannut valittaa kun oli niin halpa tarjous. Ajattelin, että ihan sama... mennään nyt täällä ja sitten käyn huollossa jossain muualla.

    Pari päivää tämän jälkeen silmiäni alkoi nipistämään, ihankuin joku olisi tökkinyt ripsien kohdalta luomiani nuppineuloilla. Menin toiseen paikkaan huoltoon ja tämä huoltaja oli järkynnyt. Minna oli liimannut omia ripsiäni kiinni toisiinsa ja jokaista n. viittä ripseäni kohden oli tämä Minna liimannut yhden tekoripsen. Kun irtoripsiä normaali huoltaja laittoi 120 yhteen silmään, Minna laittoi vastaavasti n. 30. Oman luomeni ja ripset olivat vaurioituneet ja ripsenpidennykset piti poistaa. Omia ripsiäni lähti tässä yhteydessä paljon pois, mutta huoltaja teki loistavaa työtä ja ajan kanssa omatkin ripset kasvoivat takaisin.

    Lähetin palautetta tälle Minnalle ja vastaus oli erittäin töykeä. Väitti tehneensä ripsenpidennyksiä 25 vuotta ja ammattitaidolla. Kuulemma ripsien laatu ja liimat ovat vaan ajansaatossa muuttuneet. Just joo. VAROKAA JA VÄLTTÄKÄÄ tätä Minnaa Rekolassa!

    VastaaPoista
  5. Nykyään paikka sijaitsee Helsingissä. Kävin myös diilin kautta. Ripsiä laitettaessa Minna hämmästeli miten joillain kestää parikin tuntia ripsien laitto. Itse liimaili ripset puolessa tunnissa. Aluksi näytti hyvältä, mutta seuraavana päivänä myös mulla alkoi pistely. Ripsiä irtoili ja yhdessä tekoripsessä roikkui kiinni 4-5 omaa ripseä. Soitin Minnalle ja kerroin asiasta. Hän sattui olemaan kiireinen ja vakuutti soittavansa takaisin. Ei soittanut. Hänen ratkaisunsa asiaan oli vain jättää vastaamatta puheluihini�� En todellakaan suosittele kenellekkään

    VastaaPoista