torstai 2. kesäkuuta 2011

Ravintola Mummola

Kävimme viime tiistaina käyttämässä CityDealista ostamamme lahjakortin Ravintola Mummolassa. Lahjakortti maksoi 35 euroa ja sillä sai kolmen ruokalajin menun kahdelle. 

Ravintola Mummola on nimensä mukaisesti teemoitettu "Mummolaksi"- esillä on vanhoja tavaroita, taustalla soivat vanhat iskelmät ja vessassa on puuseen tunnelmaa, hyvässä mielessä. 


Ravintolan yhteydessä on pieni putiikki, josta saa Suomalaisen keittiön kotimaisia raaka-aineita kuten hilloja, hunajaa, marjoja ja kuivattuja sieniä. Lisäksi myynnissä oli Naavanutun lastenvaatteita, villasukkia ja erilaisia käsitöitä.

Ruokalistakin on pääosin perinteinen ja siltä löytyy mm.

- isoäidin lihapullat
- paistetut muikut

Omassa mummolassa harvemmin tarjolla olevaa apetta edustavat esimerkiksi Caesar-salaatti jokiravuilla tai vaikkapa Gratinoidut etanat yrtti-valkosipulivoilla.

Menumme sisältö koostui kuitenkin annoksista peruslistan ulkopuolelta ja näin jälkikäteen miettien, tuntuu että sillä on optimoitu hintaa, toisin sanoen en pidä ohjehintaa (menu 38€) kovin realistisena vaan CityDealia varten on tehty 'special price'...
Valittavina oli kaksi eri alkuruokaa, pääruokaa ja jälkiruokaa

MUMMOLAN SUOSITUSMENU

Tomaatti-sipulisalaattia sekä aurajuustomousse
Metsäsienikeitto pekonilla

Hiillostettua lohta, perunoita, porkkana-voikastike
Viljapossun niskaa, perunamuhennos

Raparperihyve
Vaniljasorbetti ja lakkaa


Ruokailukokemus oli ok: palvelu oli kohtuullista ja annoksia ei tarvinnut odottaa, lapset viihtyivät leikkitilassa oman ruokailunsa jälkeen. Itse ruuat olivat kuitenkin lievähkö pettymys. Kohtuullinen metsäsienikeitto oli pilattu liian runsaalla suolalla. Lohi oli paistettu kuivaksi. Possu oli ok, mutta kastikkeeseen olisi toivonut lisää makua. Raparperihyveestä oli hyve kaukana, se puolestaan oli pilattu liiallisella sokerilla ja murokuori oli pikemminkin kaurapuuroa. 

Mummola on sellainen paikka, jonka toivoisi menestyvän. Vantaan ruokatarjonta on ohutta, Rosson antipastit on melko nopeasti nokittu. Valitettavasti pelkän sisustuksen vuoksi en usko, että uusintakäyntejä vierailijoilta tulee, vaan kokemuksen pääosaa näyttelee tarjottava ruoka. Tämän kokemuksemme perusteella se ei ole kuin mummolassa vaan perustylsää ja huolimattomasti tehtyä. Jos ensi kertaa tulee, toivon todella ettei tahti jatku.

Toivoisin, että yrityksen lähtiessä mukaan CityDealiin he laittaisivat oikeasti myyntiin huippudiilin, jolla yritys saisi tyytyväisiä tulevia vakioasiakkaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti