sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Hemmottelupäivä (HD5 ja Akupiste)

Kesälomalle jäännin kunniaksi vietin lauantaina hemmottelupäivää. Heti aamusta pääsin kynsihuoltoon. Sen jälkeen vuorossa oli kahden tunnin hieronta Akupisteessä. Iltapäivällä veimme lapset yökylään isovanhemmille ja pääsimme ystäväpariskunnan kanssa elokuviin ja syömään Ravintola Helmeen.

Kynnet kävin huollattamassa Tikkurilassa hyväksi havaitussa HD5:ssä, jossa kynsihuolto maksaa 30-45 euroa. Perushuollon saa 30 eurolla, mutta itse halusin käsinmaalatut kesäkynnet, joten huollon hinnaksi tuli 45 euroa.


Tuio teki jälleen hyvää ja huolellista työtä. Tällä kertaa halusin kynsistä hieman pyöreämmän muotoiset. Ainoan moitteen antaisin kyseiselle paikalle puutteellisesta hygieniasta. Omien havaintojeni mukaan työvälineitä ei desinfioida asiakkaiden välillä ja kaikille asiakkaille käytetään mm. samaa kynsiviilaa.


Akupisteeseen olin ostanut lahjakortin CityDealista. Lahjakortti sisälsi aromahieronnan, rentouttavan jalkakylvyn hieronnalla sekä kiinalaisen päänhieronnan (hoidon kesto n. 2 tuntia). Lahjakortti maksoi 40 euroa (arvo 95 euroa).


Soitin Akupisteeseen heti seuraavana päivänä lahjakortin ostosta ja sain ajan haluamalleni päivälle. Puhelimeen vastannut henkilö puhui kohtalaisen hyvää suomea, mutta itse hieroja osasi vain sanan sieltä toisen täältä. Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut rentouttavaan hierontakokemukseeni millään lailla. Sisustukseltaan hoitohuone toi mieleen Thaimaassa olleet hierontapaikat muhkeine jalkahierontapenkkeineen.

Hieronta alkoi lämpimällä jalkakylvyllä ja n. 40 minuutin taivaallisen ihanalla jalkahieronnalla. Jalkahieronnan jälkeen sain valita neljästä eri aromaattisesta öljystä mieleiseni ja hieroja opasti minut hierontapöydälle. Valitsin appelsiinin ja toivoin salaa mielessäni, että nousen hierontapöydältä pari kiloa hoikempana. ;)

APPELSIINI
kohottaa mielialaa, vatsa- ja kuukautiskipuihin, painonpudotukseen
LAVENTELI
rauhoittaa, lihasjännityksiin, kuukautiskipuihin, palovammoihin, ihottumiin
PIPARMINTTU
lisäämään työvireyttä, vatsa- / ilmavaivoihin, pahoinvointiin, päänsärkyyn
ROSMARIINI
lisää tarmoa, elvyttää muistia, verenkiertoa ja hiusten kasvua, kipuihin                     

Hieronta oli pääosin erilaista painelua ja venyttelyä. Hieroja varmisti välillä, että voimakkuus on sopiva. Päänhieronta oli niin rentouttava, että meinasin nukahtaa.

Yhteisen kielen puuttumisesta huolimatta hieroja yritti parhaansa mukaan myydä minulle jatkohoitoja ja antoi tarjouksetkin niistä. CityDealin idea oli siis ymmärretty hyvin. Voisin käyttää Akupisteen tarjoamia hoitoja jatkossakin.

1 kommentti:

  1. Minäkin olen muuten tyytyväinen HD5 rakennekynsiin, ainakin toistaiseksi, kun on juuri laitettu. Kiinnitin huomion, kun asiakas vaihtui, ei desinfioitu välineitä, eikä tekijä pessyt käsiään, toivon, että tähän tulisi parannus.Toivoo Hygienisti.

    VastaaPoista