lauantai 11. kesäkuuta 2011

Kauneuskeskus Dahlia


Ostin 6.5 CityDealista lahjakortin Kauneuskeskus Dahliaan. Lahjakortti sisälsi hiusten leikkauksen, värin, hiuspohjan hieronnan, hiusmallin suunnittelun, föönauksen ja viimeistelyn. Lahjakortti maksoi 45 euroa (arvo jopa 165 euroa).


Yritin soittaa Dahliaan heti seuraavana aamuna lahjakortin koodit saatuani. Puhelinlinjat olivat tukossa. Sen saattoi arvatakin, olihan lahjakortteja myyty 1000 kpl. Vihdoin iltapäivällä puhelimeen vastattiin ja kaikki lähiviikkojen ajat olivat täynnä. Sain ajan lauantaille 11.6.

Lähtötilanteena minulla oli ylikasvanut toispuoleinen leikkaus ja haalistunut tumma väri muutaman sentin tyvikasvulla. Lähiaikoina olinkin pitänyt hiuksiani pelkästään kiinni ylikasvaneen mallin vuoksi.


Kampaajaksi Dahliassa sattui Kati, joka on muuten hoitovapaalla, mutta työskentelee lauantaisin. Tulimme hyvin juttuun ja hän kyseli tarkkaan mitä haluan ja mitä taas ehdottomasti en. Hän suunnitteli uuden mallin ja värin huolellisesti. Yllätys minulle oli, että lahjakorttiin kuului halutessaan moniväri. Aika usein CityDealin kampaamolahjakortit sisältävät vain yksivärivärjäyksen. 

Pohjaväriksi valittiin tummanruskea ja sekaan kultaisia ja kuparin värisiä raitoja. Työskennellessään Kati kertoi aina mitä oli tekemässä ja oli kaikissa työvaiheissaan hyvin huolellinen. Kampaamossa oli vain kaksi muuta asiakasta lisäkseni, joten siellä oli hyvin rauhallista. Kampaamokokemukseni oli siis erittäin rentouttava ja palvelu yksilöllistä. Aikaa minulle oli varattu 2,5 tuntia, joten kiirettä ei tullut missään vaiheessa.

Lopputulokseen olen tyytyväinen. Uusi lyhyempi malli ja pirteä väri. Tumman värin seasta kultaiset raidat pilkahtelevat kauniisti hiusten heiluessa.


Pisteet tälle paikalle siitä, että siellä oli ymmärretty CityDealin tarkoitus. Palvella asiakkaat mahdollisimman hyvin ja yksilöllisesti, jolloin heidät saa tulemaan samaan paikkaan uudelleen. Kampaajani ehdotti kuin ohi mennen mitä hiuksilleni voisi tehdä parin kuukauden päästä ja yritti saada lisämyyntiä tuotteista kuitenkaan tuputtamatta niitä.


Oman tyttären mielestä äidin uusi hiusmalli on ällistyttävän hieno!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti