maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kynsistudio Virve Suominen

Ostin toukokuun lopussa CityDealin lahjakortin Kynsistudio Virve Suomiselle geelikynsiin. Ennen ostopäätöstäni soitin Virvelle ja varmistin, että lahjakortin saa käyttää myös varpaankynsiin. Ajan sain parin viikon päähän lahjakortin ostosta. Lahjakortti maksoi 20 euroa (arvo 55 euroa) ja niitä ostettiin reilu 100 kappaletta.

Kynsistudio sijaitsee Tuusulan Myllykylässä omakotitalon yhteydessä. Virven kanssa aikaa varatessani sovimme, että tyttäreni saavat tulla mukaan ja voivat leikkiä hoidon ajan hänen lastensa ja anopin kanssa. Tämä sopi minulle paremmin kuin hyvin!


Kynsienlaitto aloitettiin jalkakylvyllä ja kynsinauhojen siistimisellä.


Valitsin varpaisiini ranskalaiset (valkoiset) kärjet ja kesäisen kukkakuvioinnin, jonka tekemiseen Virve sai vapaat kädet. Kuvan hän maalasi vapaalla kädellä ja joukkoon tuli myös vaaleanpunaisia ”timantteja”.


Työskentely oli erittäin tarkkaa ja huolellista. Arvostan sitä kovasti, sillä olen itsekin todella tarkka. Virven hoitolassa ”liukuhihna meininki” on kaukana ja kotoisissa olosuhteissa rentoutuu mukavasti. Huomioin myös tarkan hygienian. Esim. kynsiviilan sai halutessaan mukaansa, sillä jokaiselle asiakkaalle otetaan oma viila.


Vaikka olen monta CityDealin lahjakorttia ostanut ja suurimpaan osaan palveluista ollut tyytyväinen niin tämä oli ehdottomasti paras ostamani diili! Minun varpaani kaunistautuvat jatkossakin Tuusulan maalaismaisemissa Virven hyppysissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti