torstai 16. kesäkuuta 2011

Lastenvaatteita alennuksella

Kuten olen jo aiemmissa kirjoituksissa maininnut myyn me&i vaatteita. Kevätmallistomme on myynnissä enää kolme päivää (19.6 saakka) ja loppukauden kunniaksi meillä onkin suurin osa vaatteista 30-50% alennuksella.


me&i on ruotsalainen muotiyritys, joka valmistaa ja myy vastuullisesti tuotettuja, ainutlaatuisia, laadukkaita ja erittäin mukavia vaatteita (ommellaan Euroopassa ja ovat ökö-tex merkittyjä). me&i:n tunnusomainen tyyli syntyy vaatteiden väreistä ja malleista. Suunnittelun lähtökohtana on tietoisuus siitä, että jokainen lapsi on ainutlaatuinen - me&i vaatteiden avulla annetaan heille mahdollisuus korostaa omaa persoonallisuuttaan. 


Susan Engvall ja Helene Nyrell perustivat me&i:n 2004 keittiöpöydän ääressä Ruotsin Barsebäckissä. Tällä hetkellä me&i myy vaatteitaan muotitietoisille äideille ja heidän lapsilleen viidessä Euroopan maassa. 


me&i julkaisee uuden malliston kahdesti vuodessa (tammi- ja elokuussa). Yli 750 myyjää tekevät brändiä tunnetuksi ja esittelevät vaatteita asiakkaiden kodeissa. Lisäksi me&i:lla on webshop, jossa myydään edellisten kausien vaatteita.

Tänään eksyin ensimmäistä kertaa POMPdeLUXin nettikauppaan kun ystäväni kertoi siellä olevan kaikki loput kevätmalliston vaatteet 70% alessa. Eihän tuollaista alennusta voi vastustaa!



POMPdeLUXin tarina on hyvin samanlainen kuin me&i:n eli sen on perustanut kaksi tanskalaista äitiä Marianne Hoffmann ja Pia Davids vuonna 2006. Vaatteita myydään kotikutsuilla Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa sekä maailmanlaajuisesti nettikaupassa. Tyyli on huomattavasti klassisempaa kuin me&i:lla. Myös he lupaavat laadukkaita materiaaleja ja vaatteet ovat ökö-tex merkattuja, mutta ne puolestaan ommellaan Kaukoidässä.


Aiempaa kokemusta näistä vaatteista ei siis ole, mutta iso kasa lähti tilaukseen joten ensi viikolla nähdään mitä sieltä tulee.


Yllämainittujen lisäksi myös GAP:n verkkokaupassa on ale! Sieltä saa lastenvaatteiden lisäksi naisten ja miesten vaatteita. ;)




1 kommentti:

  1. POMPdeLUXin vaatteet olivat aivan ihania! Eivät tosin niin reilua kokoa mitä olin kavereiden sekä nettikirjoitusten perusteella kuullut. Laatuun olin hieman pettynyt, sillä noin kymmenestä tilaamastani vaatteesta kolmea olen joutunut korjaamaan. Kaksi vaatetta on purkautunut saumoistaan ja yhdestä irtosi nappi heti ensimmäisellä käyttökerralla. Niin pettynyt en kuitenkaan ole ettenkö tilaisi näitä jatkossa lisää. ;)

    VastaaPoista