keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ticket to Heaven ale ja outlet

Syksy saapuu ja tytöt tarvitsivat uudet sadeasut sekä esikoinen uuden välikausipuvun. Ostin jälleen kerran tuttua ja turvallista Ticket to Heavenia ja outletista tietenkin. Lisäksi Ticketin nettisivuilla on tällä hetkellä muutenkin ale. Muut vaatteet on outletin puolelta, mutta Rubber rain -sadeasut normaalin alen puolelta.

 (Mustavalkoiseen asuun kuuluu mustat sadehousut, jotka eivät ole kuvassa)

Olen kerran aiemminkin tilannut vaatteita heidän nettikaupastaan ja palvelu on molemmilla kerroilla toiminut moitteettomasti. Toimitusaika on alle viikon ja paketti tuodaan omalle kotiovelle. Ostokset maksetaan tilattaessa luottokortilla. Postikulut on 17 euroa, paitsi jos tilaussumma ylittää 135 euroa niitä ei veloiteta.

 Rubber rain set 31,25 (59,90)

Tällä kertaa tilasin molemmille tytöille sadeasut, johon kuului yksiväriset sadehousut ja kukallinen sadetakki.

 Rubber rain set 31,25 (59,90)

Esikoiselle tilasin välikausipuvuksi kaksiosaisen Plain Rainin fleecellä. Meillä on ennestään yksi Plain Rain -asu, mutta ilman fleecevuorta. Puku on hyväksi havaittu ja pitää riittävän hyvin vettä.

  Plain Rain with fleece 41,25 (71,00)

Tuossa olikin kaikki tarvittavat, mutta pakkohan se oli vielä jotakin tilata, että sain ylittymään 135 euron rajan, ettei tarvitse maksaa postikuluja. Löysin outletista casual wear -puolelta aivan ihanan Esmeralda Cardiganin ja se osottautui nappivalinnaksi! Fleecetakki on kaunis, pehmeä ja varmasti myös lämmin talven kovilla pakkasilla. Aivan loistava lämpökerros ennestään Ticketin outletista tilaamani laskettelutakin alle.

 Esmeralda Cardigan 32,50 (norm. 55,00)

Kokovalinnat osui onneksi oikein. Noin 100 cm pitkälle esikoiselle kokoa 98 ja noin 90 cm pituiselle kuopukselle 92, joka on hieman rotevampaa sorttia kuin isosiskonsa. Ticketin koot ovat siis reiluja.

Millaisia ja minkä merkkisiä ulkovaatteita teillä käytetään? Minkä olet havainnut hyväksi, entä mitä et?

(Kuvia kannattaa klikkailla isommaksi. Blogger tekee niistä melkoista mössöä.)


2 kommenttia:

  1. Itse pitäisi kanssa tilata,mutta miten siellä outletissa maksetaan? En pääse maksukohdasta eteenpäin kun pyytävät kortin numeroa,mikäköhän siinä mättää?

    VastaaPoista
  2. Löysinkin jo :) Kohta saapuu sitten paketti, toivottavasti.

    VastaaPoista